Mrt

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanının da katılımıyla gerçekleştirilen komisyon toplantısında oluşturulan yerel ölçeğimize ilişkin uygulama yönergesi ve ölçek formu aşağıdaki linktedir.

Dikkat edilecek hususlar:

1. Her ölçeği rehberlik öğretmenlerinin koordinasyonunda sınıf rehberlik öğretmenleri uygulayacaklardır.

2. Sınıf değerlendirmesini sınıf rehberlik öğretmeni yapacaktır.

3. Okul değerlendirmesini okul rehberlik öğretmeni yapacaktır. Okul rehberlik öğretmeni yoksa müdür yardımcıları yapacaktır.

4. Okul değerlendirme formları Kadirli İlçesindeki okullarca doğrudan DYS ile Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezine gönderilecektir. Sumbas İlçesindeki okullarca da Sumbas İlçe Mem de toplanarak, DYS ile Kadirli İlçe Mem aracılığıyla Kadirli RAM a gönderilecektir.

5. DYS ile EXCEL formatı bozulmadan TARATILMADAN olduğu gibi eklenerek gönderilecektir.

Son gönderim tarihi: okulların 12 Nisan 2019 dur. Sumas İlçe Mem aracılığıyla da son gönderim tarihi: 17 Nisan 2019 dur.

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme kılavuzu ve  genel zihinsel, müzik, görsel sanatlar yetenek alanları ile öğrenci seçim sürecini anlatan animasyonlar aşağıda yayımlanmıştır.

Haz

Okullara ait 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Riskli Yaşam Şartlarında Koruma,Önleme ve Müdahale Hizmetleri Eylem Planlarına ait değerlendirme sonuçlarının aşağıda linki verilen excel formatındaki sonuç raporuna yapılan çalışmalara ilişkin ilgili bölümlerin doldurularak kurumumuza 04.06.2018 Pazatesi günü mesai bitimine kadar excel formatı DYS´ye eklenerek gönderilmesi gerekmektedir.

Haz

Kadirli ve Sumbas İlçeleri merkez ve köy okullarından Riskli Yaşam Şartlarından Koruma Önleme ve Müdahale Hizmetleri yılsonu çalışma raporlarını aşağıdaki bağlantıdaki Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi  Yılsonu rapor formatına uygun olarak doldurup, 18.05.2017 tarihine kadar Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezine göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kurumumuza yukarıda belirtilen sürede çok az sayıda rapor geldiği için rapor gönderim tarihi 16.06.2017 Cuma gününe kadar uzatılmıştır.