8. SINIFLAR İÇİN UYGULANACAK ÖLÇEK HAKKINDA

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanının da katılımıyla gerçekleştirilen komisyon toplantısında oluşturulan yerel ölçeğimize ilişkin uygulama yönergesi ve ölçek formu aşağıdaki linktedir.

Dikkat edilecek hususlar:

1. Her ölçeği rehberlik öğretmenlerinin koordinasyonunda sınıf rehberlik öğretmenleri uygulayacaklardır.

2. Sınıf değerlendirmesini sınıf rehberlik öğretmeni yapacaktır.

3. Okul değerlendirmesini okul rehberlik öğretmeni yapacaktır. Okul rehberlik öğretmeni yoksa müdür yardımcıları yapacaktır.

4. Okul değerlendirme formları Kadirli İlçesindeki okullarca doğrudan DYS ile Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezine gönderilecektir. Sumbas İlçesindeki okullarca da Sumbas İlçe Mem de toplanarak, DYS ile Kadirli İlçe Mem aracılığıyla Kadirli RAM a gönderilecektir.

5. DYS ile EXCEL formatı bozulmadan TARATILMADAN olduğu gibi eklenerek gönderilecektir.

Son gönderim tarihi: okulların 12 Nisan 2019 dur. Sumas İlçe Mem aracılığıyla da son gönderim tarihi: 17 Nisan 2019 dur.

Yayın: 22.03.2019 - Güncelleme: 22.03.2019 16:41 - Görüntülenme: 438