2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Rehberlik Servisi ziyaretlerine planlamamız doğrultusunda devam ediyoruz.

13.11.2019 Çarşamba günü bir okulumuzu ziyaret ettik.

Rehberlik öğretmeni arkadaşımızla görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sahibi olduk.

Okul idaresini de ziyaret ederek kurumumuzdan beklentileri olup olmadığını sorduk.

Bugün ziyaret ettiğimiz okul: Kadirli Ortaokulu'dur.

Bizleri özenle ağırlayan rehberlik öğretmeni arkadaşımıza ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Onbeşinci okulumuz olan Yeşilyayla Ortaokulunda 13/11/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

6. ve 7. sınıf öğrencilerine ´Öfke Yönetimi´ ile 8. sınıf öğrencilerine de 'Okul Başarısını Artırma Yolları' konularında seminerler verilmiştir.

Okul velilerine de 'Okul Başarısında Ailenin Rolü' konulu seminer çalışması yapılmıştır.

32 öğrenci ve 11 veli olmak üzere toplam 43 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.

Başta bizi ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz ile bizleri özenle ağırlayan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eder, bir sonraki seminer çalışmamızda yine beraber olmak isteriz

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Ondördüncü okulumuz olan Yeşilyayla Ortaokulunda 11/11/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

6. ve 7. sınıf öğrencilerine ´Öfke Yönetimi´ ve 8. sınıf öğrencilerine de 'Okul Başarısını Artırma Yolları' konularında seminerler verilmiştir.

52 öğrenci seminerlerimizden faydalanmıştır.

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Onüçüncü okulumuz olan Aşağı Çiçeklidere Ortaokulunda 6/11/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

Ayrıca okul velilerine yönelik de 'Okul Başarısında Ailenin Rolü' konulu seminer çalışması yapılmıştır.

34 öğrenci ve 14 veli olmak üzere toplam 79 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Onikinci okulumuz olan Alibeyli Ortaokulunda 4/11/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

Toplam 79 öğrenci seminerlerimizden faydalanmıştır.

1.11.2019 Cuma günü iki okulumuzu ziyaret ettik.

Okul idarelerini de ziyaret ederek kurumumuzdan beklentileri olup olmadığını sorduk.

Bugün ziyaret ettiğimiz okul: Ergenekon Ş. Mehmetçik İlkokulu ve Ş. İbrahim Aşkın Ortaokulu'dur.

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Onbirinci okulumuz olan Yoğunoluk Ortaokulunda 1/11/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

Toplam 27 öğrenci seminerlerimizden faydalanmıştır.

Ekm

31.10.2019 Perşembe günü iki okulumuzu ziyaret ettik.

Bugün ziyaret ettiğimiz okul: Mustafa Konaklı İlkokulu ve Mustafa Konaklı Ortaokulu'dur.

Ekm

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Onuncu okulumuz olan Yoğunoluk Ortaokulunda 31/10/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

97 öğrenci ve 12 veli olmak üzere toplam 109 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.

Ekm

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Dokuzuncu okulumuz olan Koçlu Şh. Mehmet Damar Ortaokulunda 30/10/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

71 öğrenci seminerlerimizden faydalanmıştır.

Ekm

24.10.2019 Perşembe günü 3 okulumuzu ziyaret ettik.

Rehberlik öğretmeni arkadaşlarımızla görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sahibi olduk.

Bugün ziyaret ettiğimiz okullar: Ş. H. Mehmet Şekeroğlu Mesleki Eğitim Merkezi, İstiklal İlkokulu ve Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu'dur.

Bizleri özenle ağırlayan rehberlik öğretmeni arkadaşlarımıza ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Sekizinci okulumuz olan  Sofular Ş. Gökhan Büyükarslan Ortaokulunda 24/10/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

67 öğrenci ve 13 veli olmak üzere toplam 80 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.

Ekm

23.10.2019 Çarşamba günü bir okulumuzu ziyaret ettik.

Bugün ziyaret ettiğimiz okul: Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'dur.

Ekm

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Yedinci okulumuz olan  Kayasuyu Ortaokulunda 23/10/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

45 öğrenci ve 4 veli olmak üzere toplam 49 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.

Ekm

Köy okulları ziyaretleri ve seminerleri kapsamında Altıncı okulumuz olan  Yenigün Ortaokulunda /10/2019 tarihinde Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve Kadirli RAM rehberlik hizmetleri seminer ekibimizle İşbirliği Protokolü kapsamında ziyarette bulunulmuştur.

38 öğrenci ve 4 veli olmak üzere toplam 42 kişi seminerlerimizden faydalanmıştır.