GELECEKTEKİ BEN PROJESİ RESİM YARIŞMASI

PROJENİN SLOGANI:

‘GELECEĞİM, BENİM HERŞEYİM’

PROJENİN GEREKÇESİ:

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılından beri Bakanlığımız, okullarda uygulanan rehberlik hizmetlerinde bir dizi değişikliğe gitmiştir. Bu bağlamda okullarımızın; bakanlıkça, il danışma komisyonu tarafınca ve kendi okullarınca belirlenen, her eğitim-öğretim yılı için uygulaması gereken hedefleri vardır. İlimizde uygulanacak bu yılki yerel hedeflerimizden bir tanesi de ‘Geleceği Planlama’ dır. Projenin gerekçesi okullarımızda uygulanması amacıyla 2023 Eğitim Vizyonumuzu kapsayan, öğrencilerin; yetenek, beceri ve mizacını ortaya çıkaracak diğer uygulamalardan farklı sıra dışı bir yaklaşımla yerel hedefimize yönelik bir çalışma yapılması düşüncesidir.

Kurumumuz korrdinatörlüğü ve Kadirli İlçe MEM işbirliği ile ´Gelecekteki Ben´ projesi adı altında resim yarışması düzenlemekteyiz.

Proje ve yarışmaya ait bilgiler aşağıdaki linktedir.

Yayın: 08.04.2019 - Güncelleme: 08.04.2019 11:06 - Görüntülenme: 509